MENU

Info

Nazovite nas: (+385) 1 3817 638

Info

info@eurofibula.hr | Fax: (+385) 1 5560 040 | Ozaljska 11/1, Zagreb

CARBOFRESH

CARBOFRESH …savršeno doziranje CO2 u vinima

Ugljični dioksid je poznat kao jedan od glavnih osvježavajućih i okusnih sastojaka vina (piva ili bezalkoholnih pića). Učinkovito podešavanje razine karbonacije (karbonizacija za bijelo i rozé vino ili smanjenje CO2 za crvena vina) važan je korak procesa u regulaciji i proizvodnji optimalne kvalitete vina. Jedinstvena inkorporacija mjehurića CO2 daje svježinu i lakoću okusu vina. Čak i sa gustim i voluminoznim vinima, daje aromu. Suptilni mjehurići ugljičnog dioksida čine bijelo i rozé vina svježim, živahnijim i aromatičnijim.

TEHNIČKI PODACI I PREDNOSTI

  • Brzi povrat ulaganja
  • Mali zahtjevi za održavanjem
  • Točnost i dosljednost kvalitete proizvoda
  • Jednostavna instalacija i rad
  • Nema električnih spojeva ili upravljačkih modula
  • Visoka efikasnost
  • Automatsko uključivanje / deaktivacija
  • Brzina protoka: 1.000 – 30.000 l / h
    (ovisno o veličini injektora) (265 – 7833 gal / h)
  • Koncentracija CO2: 0-1,8 g / l / 0-0,08 vol
    (kontinuirano varijabilna, ovisna o temperaturi)
  • Potrebni tlak pumpe hrane: ≥6 bar / 87 PSI
  • Maksimalni radni tlak: 7 bar / 102 PSI
  • Tlak napajanja CO2: 7 bar / 102 PSI
  • Dimenzije (LxHxD) u mm: 300 x 160 x 100
    inča: 11,8 x 6,3 x3,9
  • Gubitak tlaka: cca. 0,7-2,0 bar
    (10-29 psi)

Katalog mjernih uređaja Steinfurth

Izuzetno ponovljivi rezultati na temelju fizikalnih zakona Henrija&Daltona