Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/eurofibu47/public_html/wp-content/plugins/easy-social-icons/easy-social-icons.php on line 1455

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/eurofibu47/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1321

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/eurofibu47/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/eurofibu47/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/eurofibu47/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/eurofibu47/public_html/wp-content/plugins/testimonials-by-woothemes/classes/class-woothemes-widget-testimonials.php on line 270
ICS 210 - Eurofibula
MENU

Info

Nazovite nas: (+385) 1 3817 638

Info

info@eurofibula.hr | Fax: (+385) 1 5560 040 | Ozaljska 11/1, Zagreb

ICS 210

ICS 210 ...nova generacija inline karbonizacije vina

Prekomjerni ugljični dioksid može se izvaditi iz crnih vina. Umjesto punjenja s ugljičnim dioksidom, koristi se obični dušik. Novi dizajnirani ICS 210 karbonator olakšava prilagođavanje optimalnog sadržaja ugljičnog dioksida u vinu. Vino jednostavno prolazi kroz sustav i prenosi se  bez pritiska u spremnik. Uređaj radi isključivo pneumatski i ne treba napajnje električnom energijom. Željena koncentracija ugljičnog dioksida namještena je izravno na samom uređaju. Ako protok proizvoda padne ispod minimalne brzine protoka, uređaj se automatski deaktivira. Kada se protok proizvoda povećava, ponovno se aktivira karbonizacija.

TEHNIČKI PODACI I PREDNOSTI

  • Poboljšanje kvalitete bijelih i rosé vina. Jedinstvena inkorporacija ugljik dioksidovih mjehurića daje svježinu i lakoću okusu vina. Čak gustim i voluminoznim vinima, daje aromu. Suptilni mjehurići ugljičnog dioksida čine bijelo i rosé vina svježim, živahnijim i aromatičnijim.
  • Brzina protoka: 700 – 12.500 l / h  (ovisno o veličini injektora) (185 – 3302 gal / h)
  • Koncentracija CO2:           0-6,0 g / l / 0-3,0 vol (kontinuirano varijabilna, ovisna o temperaturi)
  • Potrebni tlak pumpe hrane:         ≥2-3 bar / 29-44 PSI
  • Maksimalni radni tlak:         6 bar / 87 PSI
  • Tlak napajanja CO2:     7 bar / 102 PSI
  • Dimenzije (LxHxD) u mm:   270 x 190 x 160  inča: 10,6 x 7,5 x 6,3
  • Gubitak tlaka: cca.   0,7-2,0 bar (10-29 psi)

Katalog mjernih uređaja Steinfurth

Izuzetno ponovljivi rezultati na temelju fizikalnih zakona Henrija&Daltona